Teoria LUMINII de Tamas Eduard

Daca aveti o teorie si doriti sa o impartasiti puteti sa o postati aici.
Avatar utilizator
T.Eduard
Mesaje: 49
Membru din: 01 Octombrie 2019, 13:53
Localitate: Bacau
Contact:

Teoria LUMINII de Tamas Eduard

Mesajde T.Eduard » 25 Octombrie 2019, 17:57

Salutare,
Astazi vreau sa va impartasesc ideea mea despre "LUMINA". Dupa cum am fost invatati (pacaliti) la scoala, lumina este o radiatie electromagnetica, care este compusa din fotoni. Fotonul "este" o particula elementara (wave–particle duality), si acest cuvant foton=lumina, a fost inventat in 1926 de fizicianul american Gilbert Lewis. Deci ei ne explica "LUMINA" cu o TEORIE, ca fiind o unda electromagnetica (unda=un fenomen) creata din mici particule care, transporta radiatie electromagnetica. Cer iertare, dar NU pot sa nu rad.

Eu, Tamas Eduard spun ca, "LUMINA" este o perturbare a mediului (a eterului), creata de un perturbator (soare, bec, lumanare, etc), si NU se deplaseaza prin spatiu. Aceasta perturbare a eterului, se cheama: rata de inductie, se manifesta transversal, si este supusa legii patratului invers (inverse-square law). Daca in aceasta perturbare este prezenta materia (rezistenta), care interactioneaza cu eterul, interferenta rezultata se cheama iluminare. In cazul in care rezistivitatea lipseste, iluminarea nu mai are loc si noi oamenii, NU mai receptionam, si NU vedem nimic :Cc, decat daca, ne aflam in perturbatie si putem vedea direct perturbatorul sau punctul sursa (point source).

Daca este sa dam crezare teoriei fotonului, VA ROG frumos sa mi se explice si mie cum "lumina" (wave–particle duality), traverseaza sticla, si pierde 30% din viteza, iar dupa ce paraseste sticla, acceleraza "magic" la viteza initiala de 299792458 m/s, si NU incalca LEGEA CONSERVARII ENERGIE :shock: Doresc sa-mi aratati si mie o POZA, NU imagine sau CGI, cu un "mic" foton. Eu am cautat si nu am gasit decat, desene animate.

Si acum ca m-am racorit :Yahoo , astept cu nerabdare parerile domniilor voastre. :Pl
:Thx
http://www.TamasEduard.com - ENERGY = ( AETHER / MATTER ) x ( RATE OF CHANGE )
https://www.youtube.com/watch?v=AMK0B9ljNrc - Tesla Wireless Power Transmission (Longitudinal Transmission) !

Bogwer
Mesaje: 5
Membru din: 11 Iunie 2022, 18:22

Re: Teoria LUMINII de Tamas Eduard

Mesajde Bogwer » 11 Iunie 2022, 21:20

Pe mine ceea ce spui tu ma duce cu gandul la Rusellian science: