Pagina 1 din 1

Teoria LUMINII de Tamas Eduard

Scris: 25 Octombrie 2019, 17:57
de T.Eduard
Salutare,
Astazi vreau sa va impartasesc ideea mea despre "LUMINA". Dupa cum am fost invatati (pacaliti) la scoala, lumina este o radiatie electromagnetica, care este compusa din fotoni. Fotonul "este" o particula elementara (wave–particle duality), si acest cuvant foton=lumina, a fost inventat in 1926 de fizicianul american Gilbert Lewis. Deci ei ne explica "LUMINA" cu o TEORIE, ca fiind o unda electromagnetica (unda=un fenomen) creata din mici particule care, transporta radiatie electromagnetica. Cer iertare, dar NU pot sa nu rad.

Eu, Tamas Eduard spun ca, "LUMINA" este o perturbare a mediului (a eterului), creata de un perturbator (soare, bec, lumanare, etc), si NU se deplaseaza prin spatiu. Aceasta perturbare a eterului, se cheama: rata de inductie, se manifesta transversal, si este supusa legii patratului invers (inverse-square law). Daca in aceasta perturbare este prezenta materia (rezistenta), care interactioneaza cu eterul, interferenta rezultata se cheama iluminare. In cazul in care rezistivitatea lipseste, iluminarea nu mai are loc si noi oamenii, NU mai receptionam, si NU vedem nimic :Cc, decat daca, ne aflam in perturbatie si putem vedea direct perturbatorul sau punctul sursa (point source).

Daca este sa dam crezare teoriei fotonului, VA ROG frumos sa mi se explice si mie cum "lumina" (wave–particle duality), traverseaza sticla, si pierde 30% din viteza, iar dupa ce paraseste sticla, acceleraza "magic" la viteza initiala de 299792458 m/s, si NU incalca LEGEA CONSERVARII ENERGIE :shock: Doresc sa-mi aratati si mie o POZA, NU imagine sau CGI, cu un "mic" foton. Eu am cautat si nu am gasit decat, desene animate.

Si acum ca m-am racorit :Yahoo , astept cu nerabdare parerile domniilor voastre. :Pl
:Thx

Re: Teoria LUMINII de Tamas Eduard

Scris: 11 Iunie 2022, 21:20
de Bogwer
Pe mine ceea ce spui tu ma duce cu gandul la Rusellian science: