YO8TEH in vizita :)

Unii dintre noi ne cunoastem si unii nu, asa ca, va rugam sa nu ezitati sa va prezentati aici! Bine ati venit pe forumul nostru.
YO8TEH
Mesaje: 6
Membru din: 01 Octombrie 2019, 21:30

YO8TEH in vizita :)

Mesajde YO8TEH » 06 Octombrie 2019, 01:30

Despre mine nu pot spune prea multe. Nu sunt un secretos de fire dar nu prea am ce spune,nu sunt „o personalitate” si nici semnatura mea nu a devenit autograf. Nici nu tind catre asta.

Primul meu contact cu sfera radio a fost la cumpararea ultimului racnet aparut atunci, RIC 3. Aveam vre-o 9 ani. De atunci s-au schimbat multe. Primul meu contact cu radioamatorismul a fost la cumpararea si repararea unei portabile care avea memoria setata in 145.225. Nici nu stiam ce e acolo. Ascultam si cu cat ascultam mai mult cu atat imi placea.

Examenul de radioamator l-am dat la insistentele bunului meu prieten YO8TES care stiind de colectia mea de statii radio si pasiunea de a le folosi m-a impins la propriu sa dau examenul. Cu ocazia asta am intrat si eu in legalitate. Ii multumesc pe aceasta cale. Radioamator devenind am intrat intr-un mediu necunoscut pana atunci de mine ,cu oameni deosebiti care au dat si dau exemple de viata.

Traind in lumea vitezei recunosc ca nu pot aloca timpul dorit acestui hobby iar uneori nici sumele necesare dotarii cu cele dorite. In timpul pe care il prind ma bucur cu desavarsire de aceasta pasiune si mai mult vazand ca mai am inca doi radioamatori in familie iar cel de-al treilea membru asteapta sa mai creasca pentru a da examen. Microbul s-a luat.

Prin fuga mea prin acest hobby am pornit brandmaiester.ro care datorita vitregiilor a fost mutat catre pagina mea personala, www.yo8teh.ro Despre acest site va pot spune ca sunt publicate parerile mele personale, pareri care poate nu sunt in asentimentul multora. E normal si bine sa fie asa. Efectul de turma dauneaza.

Din partea mea numai bine!

73′ de la YO8TEH

Avatar utilizator
T.Eduard
Mesaje: 49
Membru din: 01 Octombrie 2019, 13:53
Localitate: Bacau
Contact:

Re: YO8TEH in vizita :)

Mesajde T.Eduard » 06 Octombrie 2019, 09:25

Draga prietene, te rugam sa vii in vizita in fiecare zi daca se poate :) Usa noastra este larg deschisa.
Multi dintre cei care te-au cunoscut, nu au vazut in tine adevarata ta valoare, experienta ta de viata (care nu a fost una usoara) si NU au vazut adevaratatul Român si OM. Pentru multi ai fost un fel de :twisted: NU si pentru mine :)
Ma bucur sincer pentru tine si pentru familia ta ca ai reusit in viata, chiar daca sa intamplat peste hotare. Stiu ca ai plecat din tarisoara noastra frumoasa si minunata, deoarece aici in Roamânia nu avem nici o sansa, decat daca: popesti (cu mici exceptii), pacalesti, calci in picioare, furi si nu in ultimul rand, daca te alaturi tradatorilor de neam si tara si faci politica (cu foarte mici exceptii) :cry: . Si acum la incheiere, dupa ce m-am racorit, cer mii de scuze pentru aceia care se incadreaza la "exceptii".

Numai de bine de la mine!

73' de la Yo8Tes.
http://www.TamasEduard.com - ENERGY = ( AETHER / MATTER ) x ( RATE OF CHANGE )
https://www.youtube.com/watch?v=AMK0B9ljNrc - Tesla Wireless Power Transmission (Longitudinal Transmission) !